Παοκ Αρησ 2-0 : Me Dyo Gkol Sto Telos O Paok 2 2 Me Ton Arh / Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον .

Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα . Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του . Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία.

Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Arhs Paok 0 2 Ta Gkol Kai Oi Faseis Toy Agwna Video Sportstonoto
Arhs Paok 0 2 Ta Gkol Kai Oi Faseis Toy Agwna Video Sportstonoto from www.sportstonoto.gr
Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του . Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα .

Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία.

Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα . Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του .

Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα . Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του .

Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Paok Arhs 2 0 Orgh Twn Filo3enoymenwn Gia Thn Diaithsia Sthn Toympa Mega Tv
Paok Arhs 2 0 Orgh Twn Filo3enoymenwn Gia Thn Diaithsia Sthn Toympa Mega Tv from www.megatv.com
Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του . Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα . Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1.

Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα .

Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του . Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα . Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον .

Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του . Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα .

Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Paok Arhs 2 0 Md8 Playoffs 09 05 2021 Youtube
Paok Arhs 2 0 Md8 Playoffs 09 05 2021 Youtube from i.ytimg.com
Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα . Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του .

Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον .

Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του . Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα . Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία.

Παοκ Αρησ 2-0 : Me Dyo Gkol Sto Telos O Paok 2 2 Me Ton Arh / Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον .. Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον . Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ παοκ και άρη δικαίως θεωρείται ένα από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Ο παοκ διπλασίασε τα τέρματά του στο ντέρμπι με τον άρη, χάρη στο γκολ του αντρίγια ζίβκοβιτς στο 90+2', έπειτα από λάθος των παικτών του . Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ματς με τον άρη για την όγδοη αγωνιστική των play off της super league 1. Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα .

Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα  αρησ παο. Στην επιστροφή του ο άρης διέλυσε μέσα στην τούμπα τον παοκ,στέλνοντας στα ουράνια τον .